Nu bij KBC Autolease: gratis thuislaadstation bij elektrische bedrijfswagen

Plannen om het wagenpark te vergroenen? Dan geeft KBC Autolease je graag een duwtje in de rug. Teken je voor eind juni 2021 in op het Home Advanced E-pack? Dan krijg je het thuislaadstation gratis.

Alle nieuwe bedrijfswagens broeikasgasvrij, dat is wat de Vivaldiregering wil vanaf 2026. Kies je na die datum nog voor een diesel- of benzinewagen? Dan zal die niet meer fiscaal aftrekbaar zijn.

Reden genoeg om vandaag al uit de startblokken te schieten en aan de vergroening – lees: elektrificatie – van je wagenpark te werken.

De overstap brengt immers heel wat uitdagingen met zich mee. Niet alleen moet je nadenken over een nieuwe car policy en een sterk communicatieplan, je moet ook praktische drempels wegwerken. Denk maar aan de installatie van laadinfrastructuur op kantoor en bij de medewerkers thuis.

Een cadeautje van 1.028 euro

KBC Autolease en NewMotion (dochteronderneming van Shell) bedachten een elektrisch fullservice-leasecontract om de overgang te vergemakkelijken. Je mag dan rekenen op:

  • Financiële huur van het voertuig

  • Klassieke dienstverlening:
    Herstellingen, onderhoud, banden, verzekeringen …

  • Home Advanced E-pack:
    Thuislaadstation (inclusief installatie en abonnementen), een Dynamic Power Management-module (zodat de bestuurder thuis op optimaal beschikbaar vermogen kan laden), de elektrische keuring (AREI), een NFC-laadpas en provisie van de laadbeurten

Bestel je voor eind juni 2021, dan krijg je van KBC Autolease het thuislaadstation (wandmontage, wit toestel, vaste kabel van 5 meter) ter waarde van 1.028 euro gratis.

Voor het Home Advanced E-pack betaal je dan 662 euro in plaats van 1.690 euro.

Alle actievoorwaarden lees je in onderstaande fiche

Heb je vragen?

Je accountmanager helpt je graag verder.